Over Brelco

Brelco, jouw elektro-integrator

Brelco is een totaalintegrator van elektrotechnieken. We bieden een totaalpakket van Elektro, Network, Energy, Smart Building Automation en Security Solutions.
Ons team heeft alle vakkennis in huis voor een naadloze integratie en implementatie van de elektro voor jouw bedrijf. Organisaties rekenen ook op onze vakkennis en ervaring om Smart Buildings te ontwerpen en uit te werken, voor al hun elektrotechnologie op één platform. Onze automatisering zorgt voor een naadloze samenwerking en communicatie tussen verlichting, HVAC, audio, video, alarmsystemen, toegangscontrole en meer.

“Brelco is meer dan een dynamisch bedrijf: wij hebben de goesting om bij jou te innoveren.”

Betrokkenheid van A tot Z

Als ervaren elektro-integrator met ons eigen team van engineers tonen we volledige betrokkenheid doorheen het volledige proces, van ontwerp tot installatie en programmering. We houden rekening met de specifieke noden, budget en werking van jouw bedrijf. Zo verzekeren we een toekomstgerichte totaaloplossing die aandacht heeft voor energiebesparing.

Kwaliteit, flexibiliteit en stabiliteit


Als erkende en tegelijkertijd autonome KNX-partner zijn we volledig merkonafhankelijk. Zo leveren we maximale flexibiliteit en kwaliteit die je organisatie volledig ten goede komt. Met onze prestigieuze, interactieve systemen werken we aan jouw bedrijfszekerheid. Zelfs bij een onderbreking kun je dus rekenen op een stabiel systeem dat zichzelf in alle omstandigheden draaiende houdt. We investeren samen in de toekomst van je bedrijf met slimme, gebruiksvriendelijke technologie, die je tijd en energie bespaart!

Brelco-icon@2x
Service

Altijd beschikbaar dankzij ijzersterke servicecontracten en een persoonlijke projectmanager.

Brelco-icon@2x
Kwaliteit

Duurzame producten van betrouwbare merken, geïnstalleerd met jarenlange vakkennis.

Brelco-icon@2x
Afwerking

Duurzame en naadloze visuele integratie van alle elektrotechniek in je bedrijfsruimtes en thuis.

Heb je vragen?
Wij helpen je graag.