Security solutions

Interactie van veiligheidssystemen

Brelco is een ervaren partner in veiligheid en al zijn aspecten. Daarnaast kunnen we onze expertise in Smart Building Automation inzetten om een totaaloplossing te bieden naar beveiligingstechnieken toe. Brand- en inbraakpreventie, toegangscontrole en camerabewaking zijn immers veiligheidssystemen die perfect met elkaar kunnen communiceren. Als totaalintegrator kunnen we onze ervaren partners inschakelen om een slimme, energiebesparende en toekomstgerichte totaaloplossing te voorzien.

Gekoppelde beveiliging = efficiënte beveiliging

Dankzij onze structuur is het mogelijk om beveiligingssystemen te koppelen aan het BMS-systeem. Dit zorgt voor een vlottere communicatie en snellere actie bij incidenten. Bovendien kunnen we onze systemen achterliggend koppelen aan eventuele wachtkamers. Dit garandeert dan weer een veel striktere opvolging. Door de interactie tussen deze veiligheidsvoorzieningen, kun je rekenen op een efficiëntere algehele beveiliging.

Automatisering van beveiliging

Bij Brelco zetten we onze expertise in op de ontwikkeling van Smart Buildings. Dit houdt in dat we alle technieken in een gebouw onder één platform verenigen. We kunnen dus ook zorgen voor een efficiënte communicatie met andere services die niet tot de categorie veiligheid behoren. Zo kunnen we bijvoorbeeld verlichting en alarmsystemen binnen dezelfde doelstelling laten interageren. Dit biedt niet alleen eindeloos veel mogelijkheden maar ook veel gebruiksgemak. Op die manier stomen we een bedrijf klaar voor de toekomst.

Brelco-icon@2x
Service

Altijd beschikbaar dankzij ijzersterke servicecontracten en een persoonlijke projectmanager.

Brelco-icon@2x
Kwaliteit
Duurzame producten van betrouwbare merken, geïnstalleerd met jarenlange vakkennis.
Brelco-icon@2x
Afwerking
Duurzame en naadloze visuele integratie van alle elektrotechniek in je bedrijfsruimtes en thuis.

Heb je vragen?
Wij helpen je graag.