Energy solutions

Hoogwaardige middenspanningscabines

Onze Brelco-specialisten zijn experts in het leveren, plaatsen en aansluiten van middenspanningscabines.
Dat doen we volledig in eigen beheer, met een team hoogopgeleide medewerkers. We nemen altijd ruim de tijd om je behoeften in kaart te brengen. Een tijdelijke middenspanningscabine, hoogspanningscabine of spanningstransformator? Onze positie als onafhankelijke partner zorgt ervoor dat jouw bedrijf altijd op de eerste plaats komt. Zo garanderen we een flexibele en kwalitatieve service, met schakelcellen en transformatoren van de merken die het best aansluiten bij jouw noden.

Middenspanningscabine detail

Extra vermogen met nieuwe cabines en renovatie

Is het geleverde vermogen te beperkt voor jouw bedrijf? Je eigen middenspanningsinstallatie biedt je tal van voordelen. Afhankelijk van je energiebehoefte adviseren we je met de geschikte oplossing. Wat is je businesscase en welk metervermogen (kVA) heb je nodig voor je tijdelijke of permanente spanningstransformator of middenspanningscabine? We luisteren naar je verhaal en helpen je bij de keuze voor een geschikte cabine. En dat zowel voor nieuwbouw als bij de renovatie van oude cabines. We installeren zowel prefab-behuizingen als in-house-cabines voor je transformatoren. Veiligheid en stabiele, permanente levering van stroom staan daarbij centraal, ook in cruciale situaties of op gevoelige locaties.

Complete ontzorging en automatisering

We maken het je graag gemakkelijk. Daarom kunnen we probleemloos alle dossierbeheer op ons nemen. Veilig en handig. We zorgen voor communicatie over keuring en reiniging via de netbeheerder. Bovendien kunnen we zorgen voor de coördinatie van eventuele gerelateerde grond- en graafwerken. Wil je graag een bijkomende koppeling met je laagspanningsinstallatie? Dat kan eenvoudig dankzij onze Electro Solutions. Via doorgedreven automatisering kunnen we zelfs noodgeneratoren, batterijsystemen en andere opstellingen met elkaar koppelen. Zo geven we jou het maximale vermogen, met een minimale inspanning.

Brelco-icon@2x
Service

Altijd beschikbaar dankzij ijzersterke servicecontracten en een persoonlijke projectmanager.

Brelco-icon@2x
Kwaliteit

Duurzame producten van betrouwbare merken, geïnstalleerd met jarenlange vakkennis.

Brelco-icon@2x
Afwerking

Duurzame en naadloze visuele integratie van alle elektrotechniek in je bedrijfsruimtes en thuis.

Heb je vragen?
Wij helpen je graag.