Brelco_Energy_Banner

Energy Solutions

Zoekt u een tijdelijke energie oplossing? Brelco helpt u graag verder.

Hoogwaardige middenspanningscabines

Brelco is een expert in het leveren, plaatsen en aansluiten van middenspanningscabines. Dit gebeurt volledig in eigen beheer met eigen opgeleide specialisten. We gaan altijd eerst je specifieke behoeften na voor we concreet advies geven. Als onafhankelijke partner zijn we niet merkgebonden wat schakelcellen en transformatoren betreft. Hierdoor kunnen we een flexibele en kwalitatieve service garanderen.

Brelco_Energy_Beeld_2

Talloze mogelijkheden

Je eigen kwalitatieve middenspanningsinstallatie biedt je tal van voordelen. Afhankelijk van je energiebehoefte kunnen we je de juiste oplossing adviseren. Zo kunnen we je helpen bij het kiezen van een geschikte nieuwe cabine bij nieuwbouw. Maar we kunnen ook zorgen voor de renovatie van een oude cabine. Er zijn verschillende mogelijkheden, afhankelijk van je behoeften. Zowel prefab-behuizingen als in-house-cabines zijn een optie. We besteden altijd extra aandacht aan veiligheid en garanderen een stabiele en permanente dekking van stroom, ook in cruciale situaties of op delicatere locaties.

Brelco_Energy_Beeld_3

Totale ontzorging en automatisering

Voor jouw veiligheid en gemak kunnen we voor jou het hele dossierbeheer uit handen nemen. De volledige communicatie rond keuring en reiniging verloopt dan via een netbeheerder. Bovendien kunnen we zorgen voor de coördinatie van eventuele aanverwante grond- en graafwerken. Dankzij onze Electro Solutions zijn we ook in staat om een koppeling te leggen met je laagspanningsinstallatie. Verdere automatisatie maakt het zelfs mogelijk om noodgeneratoren, batterijsystemen en dergelijke met elkaar te koppelen.

Brelco_Energy_Beeld_1
Brelco maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Ik ga akkoord Meer info?