Brelco_Electro_Banner

Electro solutions

Van kantoren tot retail en zelfs havenbedrijven: kmo’s zijn bij ons aan het juiste adres. Maar ook voor lokale residentiële projecten kunt u bij brelco terecht.

Kwaliteit en stabiliteit op maat

Brelco is gespecialiseerd in algemene elektrotechnieken (laagspanningstechnieken). Wij bieden een full service, van de installatie van middenspanningscabines tot de eindafwerking. Dit doen we voor zowel nieuwbouw als renovatie, voor industrie en KMO. Als Smart Building Automation-expert en erkend KNX-partner kunnen wij kwaliteit en stabiliteit op maat garanderen. Met oog voor detail stemmen we je elektro-installatie af op de bijhorende ruimte of locatie.

Brelco_Electro_Beeld_2

Langetermijn elektro-oplossingen

Bij Brelco kun je terecht voor slimme en energie-efficiënte totaaloplossingen die ook op lange termijn renderen. Tijdens de integratie en implementatie van domotica streven we altijd naar maximaal comfort en gebruiksgemak. Onze eigen ervaren engineers blijven steeds op de hoogte van de laatste innovatieve technieken. Zo kunnen ze een flexibele en toekomstgerichte service bieden.

Brelco_Electro_Beeld_1

Klantvriendelijk en betrokken

Zowel bij het adviseren als implementeren, hebben wij steeds oog voor je budget en specifieke noden. Onze betrokkenheid bij elke klant geeft ons de inzichten om mee ‘vooruit’ te kijken met elk bedrijf. Door ons in te leven in je bedrijfsactiviteiten kunnen we een totaaloplossing aanbieden afgestemd op de werking van je bedrijf, zowel vandaag als in de toekomst.

Brelco_Electro_Beeld_3
Brelco maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Ik ga akkoord Meer info?