Electro solutions

Kwaliteit en stabiliteit op maat

Als elektrisch installatiebedrijf is ons Brelco-team gespecialiseerd in algemene elektrotechnieken of laagspanningstechnieken. We bieden je een full service: van de installatie van middenspanningscabines tot de eindafwerking. Dat doen we voor zowel nieuwbouw als renovatie, bij industriebedrijven én kmo’s. Als Smart Building Automation-expert en erkend KNX-partner garanderen we stabiliteit en kwaliteit op jouw maat. Met oog voor detail stemmen we je elektro-installatie af op je specifieke ruimte of locatie.

Divers elektrotechnisch aanbod

Onze elektrotechnische installateurs zijn van alle markten thuis. Van bordenbouw over elektro voor bedrijven tot integratie van generatoren, UPS-systemen en batterijen in je industriële elektrotechnische keten: als gespecialiseerd elektrisch installatiebedrijf staan we voor je klaar. We herstellen ook inbreuken op je elektrische keuring. Een bedrijf nodig voor je elektrotechniek? Vertrouw dan op ons team van Brelco-specialisten.

Denken op lange termijn

Onze totaaloplossingen zorgen altijd voor maximaal rendement en energie-efficiëntie op de lange termijn. Ook bij de integratie en implementatie van domotica staan comfort en gebruiksgemak voorop. Onze ervaren ingenieurs blijven altijd op de hoogte van de laatste innovatieve technieken, die we inpassen in je budget en specifieke noden.

Brelco-icon@2x
Service

Altijd beschikbaar dankzij ijzersterke servicecontracten en een persoonlijke projectmanager.

Brelco-icon@2x
Kwaliteit

Duurzame producten van betrouwbare merken, geïnstalleerd met jarenlange vakkennis.

Brelco-icon@2x
Afwerking

Duurzame en naadloze visuele integratie van alle elektrotechniek in je bedrijfsruimtes en thuis.

Heb je vragen?
Wij helpen je graag.