Automation solutions

Smart buildings

Als Building Automation Integrator is ons Brelco-team gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en programmeren van Smart Buildings. Onze innovatieve oplossingen brengen alle elektrotechnieken voor automation systems & solutions samen op één centraal, gebruiksvriendelijk platform. Automatiseer je bedrijfssites en gebouwen voor een volledige smart building die herhaalde acties (zoals bijvoorbeeld het activeren van verlichting) automatiseert. Dat zorgt voor een verhoogd gebruiksgemak en verlaagt je energiefactuur. Ook voor smart homes en bijhorende smarthomebeveiliging ben je bij ons aan het goede adres, zodat je je woning zelfs eenvoudig via je smartphone kunt bedienen.

industriële oplossing

Flexibele automatisering met KNX

Vlotte communicatie tussen de verschillende systemen voor industrial automation en domotica voor je smart home is cruciaal. Als erkend KNX-partner zorgen we ervoor dat je kunt rekenen op een stabiel systeem dat zorgt voor zekerheid en continuïteit en dat vlot communiceert met andere oplossingen zoals de tussenliggende DALI-gateways. Onze ervaring met verschillende technische protocollen geeft ons team een grote vrijheid en vermijdt merkgebondenheid. Zo ontzorgen we jou helemaal, met een fullservice-aanpak voor je KNX-domotica en bedrijfsautomatisering.

Installatie en integratie op maat

Als totaalintegrator van oplossingen voor automatisering helpen we bedrijven en organisaties te investeren in de toekomst en hun gebruiksgemak te verhogen. Onze installatie van domotica en systemen voor gebouwbeheer gebeurt altijd helemaal op jouw maat, met aandacht voor jouw budget en jouw noden. Onze onafhankelijkheid doorheen het hele proces, van selectie tot installatie, zorgt voor maximaal resultaat. We denken ook met je mee voor nieuwe innovatie. Automatische zonwering op kantoor die gelinkt is aan de weersverwachting? Synchronisatie van verlichting op sportvelden aan de hand van een online reservatiesysteem? Het kan allemaal.

Smart building of smart home nodig?

Brelco-icon@2x
Service

Altijd beschikbaar dankzij ijzersterke servicecontracten en een persoonlijke projectmanager.

Brelco-icon@2x
Kwaliteit

Duurzame producten van betrouwbare merken, geïnstalleerd met jarenlange vakkennis.

Brelco-icon@2x
Afwerking

Duurzame en naadloze visuele integratie van alle elektrotechniek in je bedrijfsruimtes en thuis.

Heb je vragen?
Wij helpen je graag.