Brelco_Automation_Banner

Automation Solutions

Bij Brelco kunt u terecht voor PLC, bussystemen en lichtsturing.

Brelco, mee met de toekomst

Brelco is een Building Automation Integrator gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en programmeren van Smart Buildings. In deze innovatieve gebouwen worden alle elektrotechnieken verenigd op één gebruiksvriendelijk platform. Hierdoor worden wederkerende acties op een slimme manier geautomatiseerd zonder dat technische kennis vereist wordt van de gebruikers. Wat het onderhoud en gebruiksgemak van je systeem betreft, is dat een flinke stap vooruit. Bovendien zorgt het voor een fikse verlaging van je energiefacturen.

Brelco_Automation_Beeld_1

Een stabiele én flexibele totaaloplossing

Als erkend KNX-partner vinden wij het belangrijk dat je kunt rekenen op een stabiel systeem. Wij kiezen steevast voor bedrijfszekerheid, die niet in het gedrang komt bij een defect of onverwachte fout. Ondanks zijn totale expertise van diverse protocollen, is Brelco niet merkgebonden. Hierdoor kunnen we een enorme flexibiliteit bieden en efficiënte interactie met andere (bestaande) systemen. We kunnen de klant ontzorgen met een full service van plan tot totaaloplossing.

Brelco_Automation_Beeld_2

Automatisering op maat

Als totaalintegrator van moderne technologie helpt Brelco kmo’s en industrieën investeren in de toekomst. Wij bieden een volledig pakket op maat met oog voor je budget en specifieke noden. Je zult merken dat er economische en ecologische opties zijn die ook een hoge kwaliteit garanderen. Wij onderscheiden ons door onze doorgedreven kennis en empathie naar de klant toe. Op die manier kunnen wij ons maximaal inleven in de werking van jouw bedrijf vanuit onze expertise. Als enige aanspreekpunt kunnen we altijd van A tot Z een aangepaste, professionele oplossing aanbieden.

shutterstock_554714806
Brelco maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Ik ga akkoord Meer info?