Personeel in de kijker: Laurens

Tevreden klanten, daar doen we het voor! We zijn dan ook trots op ons team vol vakkundige mensen, vandaag zetten we Laurens Storms in de kijker!

Ontmoet Laurens

Laurens kent ons bedrijf en onze klanten door en door. Hij heeft dan ook al zes jaar dienst op zijn teller! Laurens begon als elektricien. Een afwisselende job, want bij Brelco gaat dat niet enkel om het leggen en kanaliseren van kabels en buizen.

Laurens deed in korte tijd veel kennis op en groeide zo naar ploegbaas en middenspanningstechnieker. Elke dag weer zorgt hij ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Hij stuurt mensen aan, heeft elke dag contact met de projectleider en is de eindverantwoordelijke van de werf.

Met een grote variatie aan klanten, want we staan in voor alle elektrotechnieken bij zowel bedrijven als particulieren. Zijn collega’s beschrijven hem als een goedlachs en sociaal persoon, waar je altijd op kan rekenen.

Genoeg uitdaging op werkgebied dus, en binnenkort staat hem ook een hele andere uitdaging te wachten! Over een aantal weken mag hij zich ‘papa’ noemen en samen met zijn mooie vrouw beginnen aan het grootbrengen van maar liefst twee mini-Laurensjes!

We wensen je alvast heel veel plezier!

Trouwens, we zoeken nog een tweede Laurens. Iemand die veel goesting heeft om te werken met onze innovatieve producten als elektricien. Ken of ben jij die persoon? Klik dan snel door naar de vacature!

Heb je vragen?
Wij helpen je graag.