Sint-Amanduskerk voorzien van ledverlichting & KNX

Brelco heeft in het bijzondere jaar 2020 niet stilgezeten en we zijn dan ook fier dat we mee mochten werken aan de prachtige restauratie van één van de oudste kerken van Klein-Brabant: ‘Sint-Amanduskerk’.

Energiezuinige ledverlichting

Brelco heeft het oude systeem in de kerk volledig vervangen door energiezuinige ledverlichting en integreerde KNX om de kerk future proof te maken.

LED-verlichting is niet alleen goedkoper, maar heeft ook een grote positieve impact op het ecologische aspect. LED-lampen zorgen ervoor dat er minder energie hoeft opgewerkt te worden en gaan bovendien ook veel langer mee dan klassieke lampen.

KNX – gebouwautomatisering

Als smart building automation expert én erkend KNX-partner leveren we hoogtechnologische en gebruiksvriendelijke oplossingen.

Voor de Sint-Amanduskerk betekent dit een volledig draadloze oplossing waarbij geen structurele ingrepen nodig zijn in het gebouw om kabels te plaatsen. Daarnaast kunnen zij nu voor verschillende evenementen en gelegenheden de sfeerverlichting volledig aanpassen naar wens en dus letterlijk iedere lamp apart bedienen.

Voor ieder gebouw de juiste oplossing

Onze innovatieve oplossingen zorgen voor hoger gebruiksgemak én een energiebesparend gebouw. Bent u ook op zoek naar de ideale oplossing voor uw gebouw? Neem dan contact met ons op!

Project gerealiseerd voor de Kerkfabriek van Sint-Amands i.s.m. de gemeente Puurs-Sint-Amands.

Heb je vragen?
Wij helpen je graag.