Personeel in de kijker: Saskia

Een bedrijf draait niet zonder sterke administratieve krachten, daarom zetten we vandaag Saskia in het zonnetje!

Ontmoet Saskia

Net zoals ploegbaas Laurens, werkt ook Saskia al meer dan zes jaar bij Brelco en was ze getuige van de groei van het bedrijf.

Saskia staat intern bekend als het ‘manusje-van-alles’, ze weet en kent heel veel van de firma en is dan ook de eerste aan wie alle vragen worden gesteld. De eerste jaren was ze verantwoordelijk voor zowel de HR als de boekhouding. Ze kan haar mannetje goed staan, want tot vorig jaar was ze de enige vrouw in het bedrijf. Inmiddels heeft Kim haar vervoegd en de HR taken overgenomen.

De afwisseling in het takenpakket, de fijne collega’s en de leuke werksfeer maakt het werken bij Brelco leuk. Ze ziet altijd uit naar de jaarlijkse teambuilding en het nieuwjaarsetentje. Ze kan dan ook niet wachten totdat corona voorbij is zodat deze bedrijfsuitjes weer door kunnen gaan.

De Covid-19-crisis bracht – net als bij ieder bedrijf – veel uitdagingen met zich mee. Thuiswerken werd de norm en Brelco ging over naar een minimale bezetting op kantoor. Een hele verandering, maar het werkt. Al kijkt Saskia erg uit naar een kantoor terug vol met gezellige collega’s, net als de rest.

Zoals je al hebt gemerkt, is Brelco hard aan het groeien. Daarom zijn we op zoek naar verschillende profielen! Iets voor jou? Bekijk dan snel alle vacatures!

Heb je vragen?
Wij helpen je graag.